Šumavská zvěřina

Jezevec 4 kg

Maso z jezevce se vyznačuje typickou zvěřinovou chutí a vůní, struktura masa je hrubší s delšími vlákny.

1200 Kč
  • cena za 1 ks
  • objednací číslo: 331100
  • hmotnost: 4 kg
  • skladem

Maso z jezevce se vyznačuje typickou zvěřinovou chutí a vůní, struktura masa je hrubší s delšími vlákny.

Nejčastější úprava masa je pečení, doporučujeme péct na kořenové zelenině s divokým kořením.
Vyškvařené sádlo z jezevce má údajně léčivé účinky, na průdušky je prý nejlepší.

Průměrná váha jednoho kusu cca 4 000 g.
Ochutnejte pochoutku našich babiček.
Recept na jezevce uvádí ve své kuchařce i Magdalena Dobromila Rettigová!

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Proto jsme pro první e-shop se šumavskou zvěřinou vyvinuli originální přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do originálního přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1°C.
Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa. Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky.
Teplota masa během přepravy nesmí překročit 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů. Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je praktické, protože teplota v jádře masa bývá obvykle nižší.
Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu.

Upozornění

Při osobním odběru nebo k zásilkám neobsahujících zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.