Šumavská zvěřina

Naše milníky

1996

Založení rodinné firmy v šumavských Petrovicích na výkup, zpracování a prodej zvěřiny.

1998

Značný růst poptávky po zvěřině a personální posílení rodinné firmy o další spolupracovníky.

2000

Rozšíření výrobní kapacity o další provoz, otevření porážky na farmovou zvěřinu a zpracování pernaté zvěřiny.

2005

Spuštění internetových stránek Šumavská zvěřina.

Provoz firmy je auditován Evropskou unií s velmi dobrým výsledkem, bez připomínek auditorů.

První exportní úspěch dodávky jeleního masa do Švýcarska.

2014

Získání prestižního certifikátu "ŠUMAVA originální produkt" na výrobky Šumavská zvěřina. Zde (odkaz na certifikát v PDF).

Úřad průmyslového vlastnictví registruje užitný vzor přepravní obalu chlazených produktů Šumavská zvěřina s průběžným měřením teploty.

2015

Opakovaný audit Evropské unie s vyjádřením spokojenosti s provozem.

2016

Otevření prvního internetového obchodu e-shopu s chlazenou zvěřinou v České republice.

2017

Převzetí ocenění Národní značky kvality KLASA za jelení kýtu bez kosti – chlazenou, srnčí kýtu bez kosti – chlazenou a kýtu z divokého prasete – chlazenou. Zde (odkaz na certifikát v PDF)

2023

Zahájena spolupráce s kuchařskou celebritou Zdeňkem Pohlreichem, provozovatelem stylových pražských restaurací.

Instalace prvního prodejního automatu na zvěřinové speciality 7/24 vedle nové provozovny v Petrovicích u Sušice.

Kančí maso z Petrovic dodáváme do filmové Hájenky Kersko, kde se Hrabalovi myslivci hádali, jestli si dají kance se šípkovou omáčkou nebo se zelím.

Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.