

Založení rodinné firmy v šumavských Petrovicích na výkup, zpracování a prodej zvěřiny.
Značný růst poptávky po zvěřině a personální posílení rodinné firmy o další spolupracovníky.
Rozšíření výrobní kapacity o další provoz, otevření porážky na farmovou zvěřinu a zpracování pernaté zvěřiny.
Spuštění internetových stránek Šumavská zvěřina.
Provoz firmy je auditován Evropskou unií s velmi dobrým výsledkem, bez připomínek auditorů.
První exportní úspěch dodávky jeleního masa do Švýcarska.
Získání prestižního certifikátu "ŠUMAVA originální produkt" na výrobky Šumavská zvěřina. Zde (odkaz na certifikát v PDF).
Úřad průmyslového vlastnictví registruje užitný vzor přepravní obalu chlazených produktů Šumavská zvěřina s průběžným měřením teploty.
Opakovaný audit Evropské unie s vyjádřením spokojenosti s provozem.
Otevření prvního internetového obchodu e-shopu s chlazenou zvěřinou v České republice.
Převzetí ocenění Národní značky kvality KLASA za jelení kýtu bez kosti – chlazenou, srnčí kýtu bez kosti – chlazenou a kýtu z divokého prasete – chlazenou. Zde (odkaz na certifikát v PDF)
Zahájena spolupráce s kuchařskou celebritou Zdeňkem Pohlreichem, provozovatelem stylových pražských restaurací.
Instalace prvního prodejního automatu na zvěřinové speciality 7/24 vedle nové provozovny v Petrovicích u Sušice.
Kančí maso z Petrovic dodáváme do filmové Hájenky Kersko, kde se Hrabalovi myslivci hádali, jestli si dají kance se šípkovou omáčkou nebo se zelím.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.