Šumavská zvěřina

Zvěřinový buřt

K výrobě buřtů používáme maso z divokého prasete, maso z jelena a vepřové maso s hřbetním sádlem. Pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni se stal jednímz nejprodávanějších výrobků.

118 Kč
  • cena za 1 balení
  • objednací číslo: 775700
  • hmotnost: 550 g
  • skladem

K výrobě buřtů používáme maso z divokého prasete, maso z jelena a vepřové maso s hřbetním sádlem. Pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni se stal jednímz nejprodávanějších výrobků.

Celkový obsah masa 89 %, z toho 36 % masa z divokého prasete a 15 % jeleního masa.

Složení: Maso z divokého prasete (36 %), vepřové sádlo (20 %), vepřové maso (18 %), jelení maso (15 %), pitná voda, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, cukr,dusitan sodný E250, jód), koření, (pepř, paprika, česnek), stabilizátor trifosforečnan sodný, látka zvýrazňující chuť glutaman sodný, aroma, antioxidant kyselinaL-askorbová, barvivo karmína. Neobsahuje žádné alergeny ani lepek. Buřty prodáváme v přírodním vepřovém střívku.

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Proto jsme pro první e-shop se šumavskou zvěřinou vyvinuli originální přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do originálního přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1°C.
Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa. Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky.
Teplota masa během přepravy nesmí překročit 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů. Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je praktické, protože teplota v jádře masa bývá obvykle nižší.
Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu.

Upozornění

Při osobním odběru nebo k zásilkám neobsahujících zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.