Šumavská zvěřina

Zvěřinový buřt

K výrobě buřtů používáme maso z divokého prasete, maso z jelena a vepřové maso s hřbetním sádlem. Pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni se stal jednímz nejprodávanějších výrobků.

113 Kč
  • cena za 1 balení
  • objednací číslo: 775700
  • hmotnost: 500 g
  • skladem

K výrobě buřtů používáme maso z divokého prasete, maso z jelena a vepřové maso s hřbetním sádlem. Pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni se stal jednímz nejprodávanějších výrobků.

Celkový obsah masa 89 %, z toho 36 % masa z divokého prasete a 15 % jeleního masa.

Složení: Maso z divokého prasete (36 %), vepřové sádlo (20 %), vepřové maso (18 %), jelení maso (15 %), pitná voda, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, cukr,dusitan sodný E250, jód), koření, (pepř, paprika, česnek), stabilizátor trifosforečnan sodný, látka zvýrazňující chuť glutaman sodný, aroma, antioxidant kyselinaL-askorbová, barvivo karmína. Neobsahuje žádné alergeny ani lepek. Buřty prodáváme v přírodním vepřovém střívku.

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Pro první e-shop se šumavskou zvěřinou používáme přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1 °C. Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa.

Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky. Teplota masa během přepravy má být dodržena do 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů.

Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je vhodné, protože teplota v jádře masa je nižší.

Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu. Zásilky odesíláme po úhradě zálohové faktury. Přepravní služba doručuje zboží následující den po vyzvednutí zásilky v provozovně. Doručení je možné jen v úterý až pátek (v pracovní dny).

Upozornění

Při osobním odběru nebo u zásilek neobsahující zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.