Šumavská zvěřina

Zvěřinová kuchařka

449 Kč
  • cena za 1 ks
  • skladem

Dalibor Pačes

Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...

Nakladatel: CPRESS

Počet stran: 248

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Pro první e-shop se šumavskou zvěřinou používáme přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1 °C. Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa.

Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky. Teplota masa během přepravy má být dodržena do 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů.

Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je vhodné, protože teplota v jádře masa je nižší.

Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu. Zásilky odesíláme po úhradě zálohové faktury. Přepravní služba doručuje zboží následující den po vyzvednutí zásilky v provozovně. Doručení je možné jen v úterý až pátek (v pracovní dny).

Upozornění

Při osobním odběru nebo u zásilek neobsahující zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.