Šumavská zvěřina

Zvěřina a lahodná masa Oldřich Dufek

Kniha Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni, Autor Dufek Oldřich.

155 Kč
  • skladem

Kniha Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni, Autor Dufek Oldřich.

Reedice úspěšného sešitu zdravé výživy Pavla č. 6. Více než 150 receptů na zdravé saláty zčerstvé i tepelně upravené zeleniny. Také saláty světové kuchyně.

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Proto jsme pro první e-shop se šumavskou zvěřinou vyvinuli originální přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do originálního přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1°C.
Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa. Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky.
Teplota masa během přepravy nesmí překročit 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů. Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je praktické, protože teplota v jádře masa bývá obvykle nižší.
Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu.

Upozornění

Při osobním odběru nebo k zásilkám neobsahujících zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.