Šumavská zvěřina

Vejce nebo slepice Zdeněk Pohlreich

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední.

272 Kč
  • skladem

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty. 184 s., 2012.

Přeprava zvěřiny

Chuť je individuální, ale čerstvost je známkou kvality. Pro první e-shop se šumavskou zvěřinou používáme přepravní box chlazených produktů, vybavený průběžným měřením teploty přepravované potraviny.

Výhody našeho řešení k zajištění optimální trvanlivosti a čerstvosti

Zboží je vloženo do přepravního boxu těsně před vlastní expedicí, tím je zaručena teplota chlazeného masa cca 1 °C. Dodržení teploty je klíčové pro uchování vysoké kvality masa.

Používáme originální polystyrénový box vyplněný chladicími prvky. Teplota masa během přepravy má být dodržena do 7 °C, což je důležité pro dodržení veterinárních předpisů.

Povrchová teplota uvnitř přepravního boxu je měřena vpichovým teploměrem, kontaktně položeným na zboží. Měření povrchové teploty tímto způsobem je vhodné, protože teplota v jádře masa je nižší.

Zaznamenání teploty zástupcem přepravní služby při doručení zásilky zajišťujeme objektivitu a transparentnost celého procesu. Zásilky odesíláme po úhradě zálohové faktury. Přepravní služba doručuje zboží následující den po vyzvednutí zásilky v provozovně. Doručení je možné jen v úterý až pátek (v pracovní dny).

Upozornění

Při osobním odběru nebo u zásilek neobsahující zvěřinu nepřikládáme teploměr ani přepravní polystyrénový box.