Zvěřina je obecně považována za zdraví prospěšnou. Je výživná a lehce stravitelná. Má nižší obsah tuku než běžné maso, jako hovězí a vepřové. To znamená, že je méně kalorická a může být vhodná pro ty, kteří sledují svůj příjem tuků. Zvěřina je také bohatá na bílkoviny, které jsou důležité pro růst tkání a udržení svalové hmoty. Rovněž obsahuje důležité vitamíny a minerály, železo, zinek, vitamíny skupiny B, podporující celkové zdraví. Divoká zvěř žije ve volné přírodě a živí se přirozenou stravou.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.