Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Zpracování zvěřiny

ZPRACOVÁNÍ ZVĚŘINY

Spárkatou zvěřinu (srnčí, jelení, dančí, mufloní a divokých prasat) stáhneme a rozbouráme na stejné anatomické části - kýtu, hřbet, plec, krk, žebra. Poté provedeme kuchyňskou úpravu, tj. vykoštění, rozšálování a odblanění masa. Pernatou zvěřinu (bažanty, divoké kachny a orebice) zpracováváme škubáním, stahováním nebo vyříznutím prsou a stehen. Veškeré maso vakuově zabalíme a následně šokově zamrazíme. Chlazenou zvěřinu vyrábíme z čerstvých kusů, případně z mražených polotovarů jednotlivých částí.

Po předchozí domluvě je možné přizpůsobit úpravu masa nebo velikost balení individuálnímu požadavku zákazníka. Využijte e-mailové adresy a kontaktujte nás na prodej@sumavska-zverina.cz.

zpracování

Veškerá vykoupená zvěřina je ve visu uskladněna v příjmové chladírně při teplotě 1 °C po dobu nezbytně nutnou, aby proběhlo optimální zrání a tím byla zaručena křehkost zvěřiny.

zpracování  2

Zvěřinu stahujeme ve visu dle veterinárních předpisů. Tímto způsobem docílíme čistotu stahovaného kusu a hygienickou nezávadnost.

zpracování  3

Po rozbourání zvěřiny na anatomické díly provedou naši dlouholetí zaměstnanci vykoštění a rozšálování jednotlivých svalů.

zpracování  4

zpracování  5Perfektní kuchyňskou úpravu docílíme na odblaňovacím stroji.