budete potřebovat:
½ kg masa na mletí
1 vejce
sůl
pepř
1 lžička hořčice
worcestrová omáčka
1 malá cibule
2 – 3 stroužky česneku
hamburgerová bulka
ostrý kečup
ledový salát
cibule
postup přípravy:
Mleté maso osolíme, opepříme a dobře rozmícháme s prolisovaným česnekem, drobně nakrájenou cibulkou a vajíčkem. Dochutíme hořčicí a worcestrovou omáčkou a necháme v lednici odpočinout cca půl hodiny. Vytvarujeme karbanátky velikosti bulky a opečeme je z obou stran na pánvi. Je možné je i grilovat na kontaktním grilu.
Hamburgerovou bulku rozřízneme, potřeme kečupem, položíme list salátu, opečený karbanátek, cibuli na kolečka a přikryjeme druhou částí bulky.
Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete souhlas s použitím všech cookies.
Nastavení souborů cookies
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.