Používáte prohlížeč, který naše stránky nepodporují. Proveďte jeho aktualizaci na nový, aby Vám naše stránky správně fungovaly.

Zvěřinový hamburger

budete potřebovat:

½ kg masa na mletí
1 vejce
sůl
pepř
1 lžička hořčice
worcestrová omáčka
1 malá cibule
2 – 3 stroužky česneku
hamburgerová bulka
ostrý kečup
ledový salát
cibule


postup přípravy:

Mleté maso osolíme, opepříme a dobře rozmícháme s prolisovaným česnekem, drobně nakrájenou cibulkou a vajíčkem. Dochutíme hořčicí a worcestrovou omáčkou a necháme v lednici odpočinout cca půl hodiny. Vytvarujeme karbanátky velikosti bulky a opečeme je z obou stran na pánvi. Je možné je i grilovat na kontaktním grilu.
Hamburgerovou bulku rozřízneme, potřeme kečupem, položíme list salátu, opečený karbanátek, cibuli na kolečka a přikryjeme druhou částí bulky.